Puheterapia

Puheterapia on lääkinnällistä puheen, kielen ja äänen häiriöiden tutkimista hoitoa ja kuntoutusta. Olen innostunut työstäni, sillä saan lieventää sekä ehkäistä kielen ja puheen häiriöitä sekä niihin liittyviä vuorovaikutuksen haasteita. Jokaisella meistä on oikeus tulla kuulluksi ja nähdyksi tavalla tai toisella. Näitä asioita puheterapiassa harjoitellaan. Jokaisella on sanansijansa!

Yksittäiset terapiasuunnitelmat perustuvat aina tutkimukseen tai arvioon. Arvion voi tehdä lähettävä tai kuntouttava puheterapeutti tai molemmat yhdessä. Terapian tavoitteet ja menetelmätavat mietimme yhdessä terapiaan tulevan ja hänen lähipiirinsä kanssa.

Olen toiminut vuosina 1992–1994 erityisopettajan sijaisena Hailuodossa ja Oulunsalossa. Valmistuttuani logopediksi aloitin yksityisyrittäjänä Oulussa, jolloin asiakkaani olivat pääasiassa lapsia, joilla oli kielen- ja puheenkehityksen viivästymä (1994–1997). Jyväskylässä toimin yksityisenä puheterapeuttina vuosina 1997–2004, jolloin autismin erilaiset muodot tulivat varsin tutuksi.

Puheterapiavastaanottoni on Jyväskylässä Hippoterapiaklinikalla, jonne soittamalla voit tiedustella kuntoutuksesta lisää. Voit myös laittaa minulle sähköpostia marjut(a)sanansija.fi tai soittaa numerooni 0500 436493.

Pidät varmaan myös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *