Työnohjaus

Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja omaan työhön liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden tarkastelua ja jäsentämistä koulutetun työnohjaajan avulla. Työnohjauksen tavoitteena on vapauttaa voimia, luovuutta ja ajattelua työhön ja sen rajojen tunnistamiseen. – STOry, Suomen työnohjaajat ry –

Tämän päivän työelämässä liian usein tuntuu, ettei ole mitään sanansijaa muutoksiin tai työn määrään. Miten voi uudistua ja jaksaa, jos ei ole tilaa tai paikkaa sanoittaa työhön liittyviä kokemuksia? – Siksi Sanansija!

Vaikkakin minulla on pitkä kokemus kohtaamisen työstä puheterapeuttina ja sielunhoitajana, opiskelen tällä hetkellä työnohjaajaksi. Tämä takaa ohjaukseni laadun tarkkailun. Käytännössä se tarkoittaa, että saan opiskelujeni ajan jatkuvaa ohjausta omaan ohjaustyöhöni. Opinahjoni on Kirkon koulutuskeskus Järvenpäässä. Kirkko on keskeisenä vaikuttajana ollut tuomassa työnohjausta osaksi suomalaista työelämää, ja niinpä kirkon työnohjauskoulutuksella (60 op) on pitkät juuret. Sitä arvostetaan varsin laajasti myös kirkon ulkopuolella.

Johtajuuden tieto-taidoilla olen rikastunut käytännön esimiestyössä sekä opiskelemalla johtajuuden tutkintoja (mm. Johtamisen erityisammattitutkinto JET 40 op, Kirkon johtamiskoulutus I ja II yht. 25 op). Toimin Lapuan ja Oulun hiippakunnan johtajuuskouluttajana sekä Lapuan hiippakunnan uusien pappien mentorina vuosina 2012 – 2016.

Jos kiinnostuit työnohjauksesta, ota yhteyttä!

Pidät varmaan myös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *